Εργαστήριο Ρομποτικής του TUM


Ένας αριθμός τεχνολογικών προϊόντων του ZERO-PLUS αναπαραστάθηκαν ως μακέτες για να δώσουν μια καλή οπτική αναπαράσταση για το πώς θα μοιάζει το πραγματικό εγκατεστημένο σύστημα, να παρουσιάσουν τη στρατηγική συναρμολόγησης και να δώσουν την ευκαιρία να εξασκηθεί επί του πρακτέου η διαδικασία συναρμολόγησης μέσω μάθησης. Επιπλέον, οι μακέτες μπορούν να βοηθήσουν τους αρχιτέκτονες και τους μηχανικούς εγκατάστασης να κατανοήσουν τη διαδικασία εγκατάστασης αυτών των τεχνολογιών για πραγματικά κατασκευαστικά έργα.

Οι τεχνολογίες που αναπαραστάθηκαν ως μακέτες είναι: το σύστημα WindRail® C30 από την ANERDGY, το HVAC Freescoo από την SolarInvent, το Thermo Solar Blocks από την SBskin και το σύστημα FAE HCPV από την IDEA.

ANERDGY´s WindRail® C30

SBskin´s solar glass blocks

                     


Solarinvent´s HVAC Freescoo


IDEA´s FAE HCPV

     

 

Οι μακέτες του ZERO-PLUS εκτίθενται στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Μονάχου (TUM) στο Εργαστήριο Ρομποτικής της Έδρας Υλοποίησης Κτιρίων και Ρομποτικής. Από τον Μάρτιο του 2018, περισσότεροι από 170 επισκέπτες από διάφορες χώρες (Κίνα, Ιαπωνία, Ρωσία, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία κ.λπ.), κυρίως ερευνητές και άτομα από την βιομηχανία, είδαν τις μακέτες.

        

Εικόνες

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Eίσοδος

Δελτία τύπου