Νέα

 

Έξυπνα κτίρια για μια πιο πράσινη Ευρώπη: Αναδυόμενη Πολιτική και Πρακτική, 14 Φεβρουαρίου 2017, Μάλτα


Η συντονισμένη δράση "EPBD Concerted Action" διοργανώνει την ημερίδα "Έξυπνα κτίρια για μια πιο πράσινη Ευρώπη: Αναδυόμενη Πολιτική και Πρακτική" στις 14 Φεβρουαρίου στη Μάλτα. Το ZERO-PLUS θα παρουσιαστεί εκεί ως ένα καλό παράδειγμα έργου. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της πύλης BUILD UP.

Μάθετε περισσότερα εδώ

 

Horizon 2020 Energy Efficiency Info Day στις Βρυξέλλες


Το έργο ZERO-PLUS παρουσιάστηκε στην Ημέρα Πληροφόρησης για την Ενεργειακή Αποδοτικότητα του προγράμματος Horizon 2020, που πραγματοποιήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2016 στις Βρυξέλλες.

Μάθετε περισσότερα εδώ

 

Ρεπορτάζ και βίντεο για την ANERDGY AG στο Science Stories


Άρθρο σχετικό με τη συμμετοχή της ANERDGY AG στο έργο ZERO-PLUS με τίτλο "Ένα τηλεφώνημα με συνέπειες - Αιολική ενέργεια για τα κτίρια της Ευρώπης" έχει δημοσιευθεί στο περιοδικό "Science Stories", Έκδοση 01/2016, που παρέχεται από τα Διεθνή Ερευνητικά Προγράμματα Προσβάσεων στις Επιχορηγήσεις της ΕΕ (EU Grants Access International Research Programmes) του ETH Zürich. Πρόσβαση στο άρθρο μπορεί να γίνει μέσω αυτού του συνδέσμου.

Επιπλέον, μια συνέντευξη με τον Sven Koehler, Διευθύνων Σύμβουλο της ANERDGY AG, είναι διαθέσιμη σε αυτό τον συνδέσμου.

Μάθετε περισσότερα εδώ

 

Η Anerdgy AG θα εγκαινιάσει τον Σεπτέμβριο την πρώτη της εγκατάσταση συστήματος WindRail® C-Type στο Βερολίνο


Η εταιρεία Anerdgy AG αυτό το διάστημα εγκαθιστά ένα πιλοτικό σύστημα, το WindRail® Type C30, στην άκρη της στέγης ενός κτιρίου κατοικιών με σκοπό την υβριδική χρήση ανέμου και ήλιου για παραγωγή ενέργειας. Αυτό το είδος συστήματος, είναι σχεδιασμένο για μεγάλες εγκαταστάσεις σε επίπεδες στέγες, και εφαρμόζεται για πρώτη φορά παγκοσμίως.

Μάθετε περισσότερα εδώ

 

Δημοσιέυση του πρώτου ενημερωτικού δελτίου του ZERO-PLUS


Το πρώτο ενημερωτικό δελτίο του ερευνητικού έργου ZERO-PLUS δημοσιεύθηκε τον Ιανουάριο του 2016. Το ενημερωτικό δελτίο περιγράφει τους στόχους του έργου, τις εφαρμοσμένες τεχνολογίες , τις μελέτες , και τους συνεργάτες. Αν θέλετε να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο ZERO-PLUS , παρακαλούμε να εγγραφείτε συμπληρώνοντας τη φόρμα στην κάτω δεξιά γωνία .

Μάθετε περισσότερα εδώ

Υποκατηγορίες

Εικόνες

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Eίσοδος

Δελτία τύπου